Een "Pool Systems

overloopzwembad"

 

Een overloopzwembad is esthetisch zeer mooi en zorgt voor een betere warmte- en chemicaliën verdeling, alsook een optimale filtering van het zwembadwater.

 

Te zwemmen in een overloopzwembad is op zich veel aangenamer omdat men geen weerstand ondervindt van het terugkerende water van de wanden.

 

Er blijven geen bladeren en dergelijke aan de wand kleven, vermists alles in de overloopgoot terecht komt. Ook hebben we geen vetrand terhoogte vn het waterniveau.

 

Met Solarlamellen een

hogere watertemperatuur

 

De Solar-lamellen vangen de zonnewarmte op die worden doorgegeven aan het zwembadwater. Het rolluik is vervaardigd uit speciaal profiel van UV-bestendig hard PVC of Polycarbonaat.

 

Pool Systems maakt gebruik van een rolluikas met buismotor dewelke wordt geplaatst in een daarvoor speciaal geconstrueerde ruimte achter het zwembad en onder het terras. Deze ruimte wordt afgedicht met een verwijderbaar pannel dat afgewerkt is zoals de overige muren van het zwembad.

 

Automatisatie en

Waterbehandeling

 

Wat normaal onder luxe wordt verstaan is bij Pool Systems standaard. Computergestuurde automatisatie-technieken en heel zorgvuldig uitgezochte materialen zijn vanzelfsprekend.

 

Op deze manier kan ons overloopzwembad bijna onderhoudsvrij en chemicaliënvrij gebruikt worden.

 

Pool Systems gebruikt voor de verwarming van het zwembadwater een warmtewisselaar die de energiekost in een optimaal geconstrueerd zwembad tot een absoluut minimum beperkt.